Nombor telefon Ariz Lufias ?


Salam syabaan semua ! Getting good ? Alhamdullillah :)  
Tengok tajuk entry aku , macam aku nak bagi nombor telefon Ariz Lufias ja kan . Jangan salah anggap aku bukan nak bagi nombor telefon dia pun . Nombor telefon aku pun kadang-kadang aku lupa =='  Honestly , aku bukan kenal siapa Ariz Lufias , sampai la aku tengok kat 'stats' aku dan ada 'search' nombor telefon Ariz Lufias nie . Nie haaa , aku print screen bagi 


So , aku pun search la kat google , siapala Ariz Lufias nie . Ngee , aku tadak twitter mana nak tau semua nie  .
credit : google

First time , aku tengok dah melting !! Hehee :D Pastu aku pegi twitter dia . Waahhh , memang banyak gila la komen yang Ariz Lufias nie hensem :) nie twitter dia >picitsini<  Dan nie pulak biodata Ariz Lufias >picitsini< * nie laman official utk Forteen 

^^macam mamat korea pun ada jugak , ngee ! Mcam Onew ( shinee )
credit :google

Nak nombor telefon si Ariz Lufias nie ? Aku mana nak ada lahh . Sorry nowh , aku bukannya pa dia pun atau family dia . 

Sebenarnya , Ariz Lufias lagi hensem dari Izzue Islam :)
*sorry bro !

4 comments:

  1. nama dia pun sedap hehe

    jom singgah http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Hehehe. Kite minat dia gila-gila ! Adik dia pun cantik macam patung :) Hidup ARIS LUFIAZ <3

    ReplyDelete
  3. kalau kenal sms ler dia. HAHA
    btw done follow.
    follow back ye.
    blackisswhite.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Sye rse Izzue Islam lagi handsome tapi Ariz Lufias cutelh
    hehehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...